Юсов про «бавовну» на території Росії - далі буде

Юсов про «бавовну» на території Росії - далі буде

Укрінформ
Вибухи і пожежі на території РФ, які стосуються безпосередньо військових об’єктів, залучених до ведення війни проти України — це закономірний процес, який буде продовжуватися і надалі.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов, відповідаючи на питання щодо інформації про те, що в ніч проти 17 червня дрони-камікадзе ГУР атакували військові об’єкти у Бєлгородській, Липецькій та Воронезькій областях, передає кореспондент Укрінформу.

За його словами, ГУР не підтверджувало і не спростовувало проведення цих операцій. 

«Усе, що вибухає, гуркотить, палає на території РФ, стосується безпосередньо військових об’єктів - об’єктів, які задіяні у забезпеченні, фінансуванні і постачанні окупаційного угруповання РФ у геноцидній війні проти України. Це — закономірний процес, який буде обов’язково продовжуватися. Ми не говоримо, чиї це операції, ким вони проводяться, але можемо сказати, що далі буде», - сказав Юсов.

Відповідаючи на питання про дрони Magura, представник ГУР пояснив, що це — багатоцільовий дрон, який може застосовуватися і в евакуаційних операціях, і для ведення розвідки.

«Але найвідоміші, найепічніші операції — це ураження ворожих кораблів. Magura сьогодні — це гроза для ЧФ РФ у руках спецпідрозділів ГУР МОУ «Група 13» і операторів ГУР. Magura постійно вдосконалюється і модифікується, як і вдосконалюються навички наших спецпризначенців та операторів спецпідрозділу «Група 13», - поінформував Юсов.

За його словами, цих дронів українським захисникам потрібно більше.

Читайте також: Російський Єйськ атакували безпілотники

«Кожна гривня має значення. Це - допомога нищити російський флот, який колись був пропагандистською окрасою путінського режиму, а тепер ховається від українських морських дронів, від спецпризначенців, від Magurа і, відповідно, від донатів українців. Але, безумовно, (буде знищений — ред.)», - сказав представник ГУР.

Він зазначив, що така робота триває. «Цього року в нас є прекрасні результати, і вже готуються наступні операції. Результати будуть і, як завжди, з яскравим відеопідтвердженням», - запевнив Юсов. 

Як повідомлялося, ГУР розглядає будь-які військові цілі РФ у радіусі 800 кілометрів для ураження дронами Magura.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-