Сили оборони: На Торецькому напрямку - активні бойові дії, ворог атакує з авіації

Сили оборони: На Торецькому напрямку - активні бойові дії, ворог атакує з авіації

Укрінформ
На Торецькому напрямку відкрились активні бойові дії, які ворог підтримує авіацією, завдаючи ударів КАБами.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" заявив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин, коментуючи обстановку на фронті.

"Минулої доби там противник також був активний. Ворог здійснив 15 безрезультатних атак у районах населених пунктів Північне, Нью-Йорк та Торецьк. Зокрема по Нью-Йорку та Торецьку ворог завдає авіаційних ударів", - сказав Волошин.

Також речник прокоментував ситуацію на Покровському напрямку.

"Минулої доби наші захисники на Покровському напрямку відбили 55 ворожих атак. Йдеться про райони населених пунктів Новоолександрівка, Воздвиженка, Карлівка, Невельське, Сокіл, Євгенівка, Новоселівка Перша та Новопокровське. Там ворог намагався витісняти наші підрозділі із зайнятих рубежів. Однак наші Сили оборони дали відсіч ворогу", - сказав він.

Волошин зазначив, що ворог залучив всі наявні засоби вогневого ураження - авіацію, артилерію бойові машини, дрони. Водночас, за його словами, воїни ЗСУ завдали ворогу відчутних втрат.

Читайте також: На семи напрямках ідуть бої, від початку доби вже було 52 зіткнення

"Втрати ворога складають понад 300 окупантів - знищеними і пораненими. Також знищено танк, кілька броньованих машин, гармати та автомобіль", - поінформував він.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України успішно уразили пункт управління мотострілецького полку в населеному пункті Нехотіївка Бєлгородської області (РФ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-