У ЗСУ спростували інформацію про повне захоплення росіянами Новоолександрівки

У ЗСУ спростували інформацію про повне захоплення росіянами Новоолександрівки

Укрінформ
У Збройних силах України спростували повідомлення про нібито повне захоплення російськими військами населеного пункту Новоолександрівка на Покровському напрямку.

Як передає Укрінформ, про це управління стратегічних комунікацій ЗСУ повідомило у Телеграмі.

"Ресурс DeepState опублікував інформацію про нібито повну окупацію ворогом населеного пункту Новоолександрівка на Покровському напрямку. Пізніше цю “новину” підхопили і опублікували на своїх ресурсах низка медіа", - йдеться в повідомленні.

Зазначена інформація не відповідає дійсності, наголосили у Страткомі та підкреслили, що значна частина Новоолександрівки зайнята росіянами, але не вся, повністю населений пункт ворог не контролює.

Наразі на його вулицях точаться важкі бої. Ворог, який переважає у силах, рухається "несамовито, але бійці 110-ї ОМБр спільно з суміжними підрозділами надзусиллями стримують його дикий натиск".

Частина населеного пункту, в яку прорвались російські війська, перебуває під українським вогневим контролем.

Читайте також: Генштаб: На фронті за тиждень - близько тисячі зіткнень, найбільше атак на Покровському напрямку

"Вживаються усі заходи для вибиття звідти окупантів. Тривають бої, ситуація під контролем підрозділів Збройних сил України", - підкреслили у Страткомі і закликали "різного роду військових аналітиків та експертів з військової тематики: не розповсюджувати неперевірену інформацію, яка далека від істинної, а представників медіа - більш ретельно її перевіряти та користуватися офіційними джерелами інформації".

Як повідомляв Укрінформ, станом на вечір 23 червня на всій лінії фронту було зафіксовано 116 бойових зіткнень. Росіяни зосередили основні зусилля на Покровському та Курахівському напрямках.

Фото: 23 окрема механізована бригада, ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-