Армія РФ вдарила по Покровську, четверо загиблих та 34 поранених

Армія РФ вдарила по Покровську, четверо загиблих та 34 поранених

Фото
Укрінформ
У Донецькій області армія РФ вдарила по Покровську, у результаті щонайменше чотири людини загинули і 34 отримали поранення.

По це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, передає Укрінформ.

Серед поранених двоє дітей, один з яких в тяжкому стані.

«Щонайменше 4 людини загинули і 34 поранені — такі попередні наслідки удару по Покровську станом на 14:15. Серед поранених — двоє дітей 12 і 13 років. Вони перебувають у середньому і тяжкому стані», - написав очільник області.

Він зазначив, що на місці події працюють поліція, рятувальники, представники місцевої влади, поранені отримують всю необхідну медичну допомогу.

За словами Філашкіна, росіяни випустили по місту дві ракети «Іскандер-М» і зруйнували один приватний будинок та 16 – пошкодили.

Читайте також: Загарбники за добу поранили на Донеччині 12 цивільних

«Це — один із найбільших ворожих ударів по цивільних за останній час. Його остаточні наслідки ще належить встановити», - наголосив керівник ОВА та закликав населення регіону евакуюватися.

Як повідомлялося, в Донецькій області армія РФ зранку 24 червня обстріляла місто Торецьк, у результаті одна людина загинула, ще одна зазнала поранень.

Потім 24 червня ворог скинув на Курахове керовану авіабомбу, через що одна людина загинула, одна зазнала поранення. Ще після обстрілу в Дружківці поранення отримав місцевий мешканець.

Фото: Телеграм / Вадим Філашкін, Донецька обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-