За добу на фронті сталося 170 боєзіткнень - Генштаб

За добу на фронті сталося 170 боєзіткнень - Генштаб

Укрінформ
За минулу добу на фронті загалом сталося 170 бойових зіткнень.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов, передає кореспондент Укрінформу.

«Протягом доби (на фронті – ред.) відбулося 170 бойових зіткнень. За минулу добу росіяни завдали по території України 3 ракетні удари із застосуванням 6 ракет, 63 авіаудари, зокрема застосувавши 90 керованих авіабомб, здійснили близько 4 тисяч обстрілів, у тому числі 107 обстрілів із застосуванням РСЗВ. Також окупанти здійснили 1304 удари дронами-камікадзе», - поінформував Ковальов.

За його словами, на Харківському напрямку минулої доби ворог продовжував наступальні дії. Загалом учора тут відбулося 6 бойових зіткнень. Бої точилися, зокрема, у районах Вовчанська і Липців Харківської області.

На Куп’янському напрямку Сили оборони України відбили 12 атак РФ у районах Синьківки, Стельмахівки, Новоселівки, Піщаного Харківської області.

На Лиманському напрямку українські воїни відбили 24 атаки противника у районах населених пунктів Невське, Греківка, Макіївка, Серебрянське лісництво Луганської області та Терни, Торське Донецької області.

На Сіверському напрямку Сили оборони України відбили 28 атак у районах Білогорівки Луганської області, Роздолівки, Верхньокам’янського та Виїмки Донецької області.

На Краматорському напрямку українські воїни зупинили 14 спроб противника прорвати позиції Сил оборони України у районах Кліщіївки, Іванівського, Часового Яру, Калинівки Донецької області.

На Торецькому напрямку противник здійснив 10 безуспішних атак у районах населених пунктів Північне, Південне, Нью-Йорк та Торецьк.

На Покровському напрямку українські воїни відбили 52 атаки у районах населених пунктів Олександропіль, Новоолександрівка, Воздвиженка, Сокіл, Євгенівка, Новоселівка Перша Донецької області.

На Курахівському напрямку Сили оборони України продовжують стримувати ворога у районах населених пунктів Красногорівка, Парасковіївка та Костянтинівка, де ворог 8 разів намагався прорвати оборону українських військ.

На Времівському напрямку РФ здійснила 4 безуспішні штурми позицій Сил оборони України у районах населеного пункту Урожайне Донецької області.

На Оріхівському напрямку відбулося 6 бойових зіткнень у районі Малої Токмачки Запорізької області.

На Придніпровському напрямку росіяни намагаються витіснити українські підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Протягом минулої доби на цьому напрямку загарбники здійснили 6 атак на позиції Сил оборони України.

Читайте також: Армія РФ за добу втратила в Україні ще 1 180 військових

Як повідомлялося, РФ минулої доби здійснили удари по 26 населених пунктах Херсонської області, одна людина загинула, троє отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-