Активність російських ДРГ на Сумському напрямку зменшилась - Демченко

Активність російських ДРГ на Сумському напрямку зменшилась - Демченко

Укрінформ
У Сумській області прикордонники останнім часом фіксують зменшення активності російських диверсійно-розвідувальних груп.

Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає кореспондент Укрінформу.

«За останній період ми бачимо зменшення активності ворожих ДРГ на Сумщині, але повністю вона нікуди не зникла, і загроза проведення диверсійної діяльності ворогом нікуди не зникає», - сказав Демченко.

За його словами, у ворога зараз недостатньо сил і засобів для того, щоб здійснити вторгнення на Сумському напрямку, проте потрібно бути готовими до будь-яких ситуацій.

Читайте також: У РФ недостатньо сил для досягнення стратегічних цілей на Харківському напрямку - Демченко

Речник ДПСУ зауважив, що російська армія може розширити зону активних бойових дій, як це відбувається на Харківщині, щоб змусити ЗСУ тримати там велику кількість сил і засобів. Він додав, що зараз найскладніша ситуація на Харківському напрямку, де ворог поновлює ресурси і продовжує атаки.

Як повідомлялось, раніше Демченко заявив, що оголошена у Білорусі раптова перевірка бойової готовності військ на сьогодні не становить загрози для України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-