Із початку доби на фронті вже 75 зіткнень, найгарячіше - на Покровському напрямку

Із початку доби на фронті вже 75 зіткнень, найгарячіше - на Покровському напрямку

Дані Генштабу
Укрінформ
На фронті від початку доби стались 75 бойових зіткнень з російськими військами, найгарячіше на Покровському напрямку.

Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці, оприлюднивши оперативну інформацію станом на 13:00 вівторка, 25 червня, передає Укрінформ. https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid02FV6XiZ9adVApWgQx7qz2H3tqjHeksbGviDHbNYsDV2xBZiVdLVpQUK4iF9wCvCjHl

«Найбільшу активність з початку доби російські загарбники проявляють на Покровському напрямку. Загальна кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту збільшилась до 75. Водночас висока інтенсивність наступальних дій окупантів спостерігається на Лиманському та Краматорському напрямках, а також в районі Торецька. Підрозділи Сил оборони жорстко відповідають на штурмові й наступальні дії загарбників, знищують їхню піхоту та техніку», - ідеться у повідомленні.

Прикордонні населені пункти Сумської та Чернігівської областей продовжують перебувати під артилерійськими обстрілами з території Російської Федерації. Так, з напрямків Комсомольского і Сухіновка завдані удари по Павлівці, зі Старосєлья ворог обстріляв Попівку.

Під постійними атаками авіації РФ перебуває Харківська область. З боку Бєлгорода (РФ) росіяни завдали три удари шістьма КАБами по Липцях, двома КАБами - по Вовчанських Хуторах, ще по одній керованій авіаційній бомбі загарбники скинули на Харків і Тернову.

Тривають бої поблизу Вовчанська. На даний час українські воїни відбили один з чотирьох штурмів росіян.

За сьогодні на Куп’янському напрямку російські війська за підтримки авіації шість разів намагалися витіснити українських захисників із займаних позицій у районах Степової Новоселівки та Піщаного.

По Стельмахівці росіяни завдали вогневого ураження 12 НАРами. Чотири спроби загарбників просунутися вперед Сили оборони відбили, два боєзіткнення тривають. Ситуація контрольована.

11 разів за сьогодні російська армія атакувала підрозділи Сил оборони поблизу Копанки, Греківки, Макіївки, Невського та у Серебрянському лісі на Лиманському напрямку.

Сім штурмових дій українські воїни відбили, чотири боєзіткнення продовжуються. Макіївка зазнала удару чотирма НАРАми.

На Сіверському напрямку російські війська продовжують проявляти активність в районах Білогорівки, Верхньокам’янського, Спірного та Виїмки. П’ять атак російських загарбників відбили, дві атаки ще тривають.

Не полишають російські загарбники спроб вклинитися в українську оборону на Краматорському напрямку. Шість штурмів українські військові успішно відбили. У районах Часового Яру та Іванівського тривають два боєзіткнення.

Читайте також: На Харківському напрямку знищили два ворожих зенітних комплекси «Панцирь-С1»

Як підкреслили у Генштабі, не збавляють війська РФ темпів наступальних дій також на напрямку Горлівка – Торецьк. Сил оборони організовано стримують російські штурмові дії, чотири атаки відбиті, ще дві тривають.

На Покровському напрямку від початку доби російські війська 26 разів атакували позиції українських воїнів неподалік Новоолександрівки, Воздвиженки, Євгенівки, Сокола, Новоселівки Першої та Яснобродівки. На даний час українські оборонці відбили вже 24 атаки, ще дві тривають.

На Времівському напрямку успіху не мали два із чотирьох штурми росіян поблизу Костянтинівки та Урожайного.

На Оріхівському напрямку загарбники двічі атакували позиції Сил оборони в районі Роботиного і Малої Токмачки. Одну атаку українські воїни відбили, ще одна триває.

На решті напрямків обстановка без особливих змін.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу на фронті загалом сталося 170 бойових зіткнень.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-