Зеленський: Про кожного шукаємо правду - де людина і що потрібно для її повернення з полону

Зеленський: Про кожного шукаємо правду - де людина і що потрібно для її повернення з полону

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголосив, що Україна шукає правду про кожного, хто в полоні: де людина, в якому стані, що потрібно для її повернення додому.

Про це він сказав у своєму вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Як і обіцяли, ми працюємо, щоб повернути всіх наших людей з російського полону додому, в Україну. Кожного, кожну, ні про кого не забуваємо», - сказав Зеленський.

Відео: ОП

У своєму відеозверненні Президент показав відео зі звільненими з полону українськими захисниками.

«Сьогодні ще 90 родин щасливі - 90 воїнів повернулися з полону. Захисники «Азовсталі», Маріуполя, ЧАЕС, з різних напрямків фронту. Це і армійці, й нацгвардійці, прикордонники, ВМС, більшість - рядові та сержанти. І так само повернемо всіх інших. Про кожного шукаємо правду - де людина, в якому стані, що потрібно для повернення», - сказав Зеленський.

Читайте також: У Луцьку вручили ключі від квартир жінкам, які повернулися з російського полону

Він подякував команді, яка працює для обмінів, та Об’єднаним Арабським Еміратам за сприяння, «щоб сьогоднішня подія стала можливою».

«Продовжуємо цю роботу. Дякую всім, хто вірить, б’ється, допомагає, працює заради того, щоб в України були такі результати – у захисті наших людей, у зміцненні нашої держави, у наближенні нашого миру. Миру, який українці заслуговують!», - наголосив Президент.

Як повідомлялося, в Україну з російського полону повернули ще 90 українських захисників.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-