На агрегатному підприємстві у Вовчанську заблоковані кілька десятків російських військових

На агрегатному підприємстві у Вовчанську заблоковані кілька десятків російських військових

Оновлено
Укрінформ
На агрегатному підприємстві у Вовчанську заблоковані кілька десятків окупантів, які намагаються прорватися та зазнають втрат.

Про це в ефірі Радіо Свобода сказав речник оперативно-тактичного угруповання військ «Харків» Юрій Повх, передає Укрінформ.

«Цей анклав залишається заблокований силами оборони України. Вони (інші російські сили – ред.) намагаються туди пробитися... Вони здійснюють атаки, але наші сили оборони їх відбивають», – розповів Повх.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у Телеграмі додав, що росіяни намагаються прорватися, однак постійно зазнають втрат на цьому напрямку.

Ситуацію у Вовчанську загалом він називає "мінливою", у місті тривають вуличні бої.

"Завдання наших військових — завдати максимального ураження по Липецькому і Вовчанському напрямках. При цьому знищити максимальну кількість живої сили, військової техніки та озброєння. Що там цілодобово й відбувається", - додав начальник ОВА.

Читайте також: ЗСУ відбили п’ять атак у районі Вовчанська, біля Піщаного та Стельмахівки йдуть бої - Синєгубов

Як повідомлялося, за інформацією американського Інституту вивчення війни, 15-16 червня російські війська просунулися до частини агрегатного заводу у Вовчанську, про що свідчили геолоковані кадри. Згодом у ЗМІ з'явилася інформація, що на підприємстві перебувають в оточенні сотні росіян. Факт блокування підтвердив речник ОТУВ "Харків" Юрій Повх. За його словами, йдеться про десятки окупантів, заблокованих на певній ділянці заводу, але не сотні, оскільки ЗС РФ не оперують такою кількістю особового складу на тому напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-