Умєров і Сирський відвідали бійців на Сіверському напрямку

Умєров і Сирський відвідали бійців на Сіверському напрямку

Фото
Укрінформ
Міністр оборони Рустем Умєров і головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідали пункт управління однієї з механізованих бригад на Сіверському напрямку.

Як передає Укрінформ, про це Умєров повідомив у Фейсбуці.

“Разом з головнокомандувачем Збройних сил України працювали на пункті управління однієї з механізованих бригад на Сіверському напрямку. Обговорили питання посилення бойових позицій та забезпечення всім необхідним для ефективного виконання завдань. Вдячний кожному військовослужбовцю за їхню відданість та професіоналізм”, - зазначив міністр оборони.

За словами Умєрова, він також “відвідав командний пункт оперативно-тактичного угруповання українських військ на Харківському напрямку (ОТУ Харків)”.

“Заслухав доповідь командувача, бригадного генерала Михайла Драпатого. Обговорили поточну ситуацію та подальші кроки для зміцнення оборони на цій ділянці фронту”, - зазачив очільник Міноборони.

Крім того, Умєров “відвідав позиції підрозділів ЗСУ на Вовчанському напрямку, де заслухав доповідь командира тактичної групи “Вовчанськ”.

Читайте також: Сирський на Донеччині нагородив воїнів, які відзначилися в боях

“Військовослужбовці показали високий рівень готовності та мотивації”,- додав міністр.

Як повідомляв Укрінформ, Сирський відвідав підрозділи у Донецькій області та нагородив військовослужбовців, які відзначилися в боях.

Фото: Рустем Умєров / Rustem Umerov

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-