Армія РФ обстріляла Торецьк та скинула авіабомбу на Селидове - є загиблий, семеро поранених

Армія РФ обстріляла Торецьк та скинула авіабомбу на Селидове - є загиблий, семеро поранених

Фото
Укрінформ
Російськи загарбники 27 червня обстріляли Торецьк та скинули авіабомбу на Селидове, у результаті одна людина загинула та ще семеро зазнали поранень. Серед поранених - двоє підлітків.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«1 людина загинула і 7 поранені внаслідок сьогоднішніх обстрілів Донеччини. Під вогнем знову опинився Торецьк — там встановлено інформації про 1 загиблу людину. Рано вранці росіяни скинули авіабомбу на Селидове — поранення отримали 6 людей, у тому числі двоє підлітків», - написав очільник області.

Він зазначив, що у Селидовому пошкоджені сім багатоповерхівок, п’ять приватних будинків, три адмінбудівлі і чотири автомобіля.

За словами Філашкіна, крім того, під обстріл потрапило Ясенове Покровської громади — там поранено людину, пошкоджено підприємство.

Читайте також: У Херсоні двоє рятувальників потрапили під повторний обстріл, їх госпіталізували

«Ще один гучний день на Донеччині — ще один приклад російських звірств.Не перетворюйте себе на мішені! Евакуюйтесь!», - наголосив керівник ОВА.

Як повідомлялося, минулої доби, 26 червня, російські загарбники вбили одного жителя Донецької області та ще 14 людям завдали поранень.

Фото: Фейсбук Вадим Філашкін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-