Прикордонники відбили на Харківщині атаку російської ДРГ

Прикордонники відбили на Харківщині атаку російської ДРГ

Укрінформ
Вчора, 26 червня, поблизу населеного пункту Сотницький Козачок Харківської області прикордонники відбили атаку російської диверсійно-розвідувальної групи.

Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає кореспондент Укрінформу.

"Вчора ворог спробував провести бойові дії на напрямку населеного пункту Сотницький Козачок, що на Харківщині. Там практично діяла диверсійно-розвідувальна група, яка зайшла на територію України, зав'язався стрілецький бій. Цьому також передував обстріл з боку ворога по наших захисниках з інших засобів ураження. Наразі цю атаку прикордонниками відбито. На місце відправлявся і протидиверсійний резерв, щоб зачистити місцевість", - сказав він.

Речник підкреслив, що на Харківщині певний час не фіксувалася активність ДРГ. Він додав, що на Сумщині кількість таких груп за останній період зменшилася.

Читайте також: Прикордонники показали, як за допомогою дронів знищили техніку росіян поблизу Бахмута

Водночас Демченко зауважив, що за минулу добу Сумщину, Харківщину та Чернігівщину ворог обстріляв щонайменше 70 разів. За його словами, кількість обстрілів протягом червня дещо зменшилася, як порівняти з весняними місяцями.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби відбулось 148 бойових зіткнень.

Фото: 58 окрема мотопіхотна бригада імені гетьмана Івана Виговського

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-