У Куп'янському районі Харківщини від обстрілів постраждали троє людей

У Куп'янському районі Харківщини від обстрілів постраждали троє людей

Укрінформ
Внаслідок російських ударів по Купʼянщині 27 червня постраждали троє людей.

Про це повідомила у Телеграмі Харківська обласна прокуратура, передає Укрінформ.

"За даними слідства, 27 червня близько 14:50 війська РФ завдали авіаудари по селищу Ківшарівка Купʼянського району. Загорілись житлові будинки, господарчі приміщення та автомобіль. Отримали травми 62-річна жінка та 63-річний чоловік", - йдеться у дописі.

Також орієнтовно о 14:10 росіяни обстріляли село Кругляківка Купʼянського району. "Отримала тілесні ушкодження 61-річна мешканка. У селі пошкоджено приватні домоволодіння. Попередньо, ворог вдарив по селу з РСЗВ", - розповіли у прокуратурі.

Читайте також: Росіяни вдарили «Ураганами» по Кураховому: загинули дві людини, ще дві поранені

Як повідомили кореспонденту Укрінформу у пресслужбі Харківської обласної військової адміністрації, у постраждалого жителя Ківшарівки - множинні уламкові поранення, від госпіталізації він відмовився. У постраждалої жінки - струс мозку. Розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомляв Укрінформ, одна з авіабомб ФАБ-500, якими РФ ударила по Київському району Харкова вдень 27 червня, не розірвалася. Фахівці ДСНС вийняли підривний пристрій та витягають з подвір'я нерозірваний снаряд, повідомила Харківська обласна прокуратура.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-