Генштаб відсьогодні переходить на триразове інформування про ситуацію щодо вторгнення РФ

Генштаб відсьогодні переходить на триразове інформування про ситуацію щодо вторгнення РФ

Укрінформ
Відсьогодні Генеральний штаб Збройних сил України переходить на триразове інформування про ситуацію щодо російського вторгнення та в зоні бойових дій.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов, передає кореспондент Укрінформу.

«Генеральний штаб Збройних сил України відсьогодні переходить на триразове інформування про ситуацію щодо російського вторгнення та ситуацію в зоні бойових дій. Щоденно о 8.00 на офіційних сторінках Генерального штабу ми будемо публікувати підсумкове зведення про перебіг бойових дій та втрати російських окупантів за минулу добу. Я також закликаю наших телеглядачів вмикати щобудня о восьмій ранку національний телевізійний марафон «Єдині новини», де речники Генерального штабу повідомлятимуть вам свіжу інформацію про перебіг бойових дій та втрати російських окупантів», - сказав Ковальов.

Окрім того, за його словами, вдень на офіційних сторінках Генерального штабу публікуватиметься проміжне зведення щодо поточної ситуації на фронті станом на 16.00.

«Наприкінці доби на офіційних сторінках Генерального штабу ми будемо публікувати зведення із загальною ситуацією за поточну добу станом на 22.00. У разі потреби будуть видаватися окремі експрес-повідомлення про значущі події щодо відсічі збройних сил Росії проти України», - поінформував Ковальов.

Читайте також: Масштабний контрнаступ України змусить Путіна припинити війну - ISW

Як повідомлялося, Сили оборони України упродовж минулого тижня завдали ударів по 67 районах зосередження особового складу росіян, озброєння та техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-