ЗСУ показали 10 рекордних за дальністю ударів по Росії - СтратКом

ЗСУ показали 10 рекордних за дальністю ударів по Росії - СтратКом

Карта
Укрінформ
Управління стратегічних комунікацій Генерального штабу Збройних сил України (СтратКом) оприлюднило мапу 10 рекордних уражень військових об'єктів в Росії за останні шість місяців цього року.

Про це СтратКом повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

В управлінні наголошують, що “десятки глибинних ударів відбуваються системно протягом більше ніж пів року з застосуванням української зброї”.

“Таким чином, використання зброї західних виробників не порушить будь-які додаткові уявні "червоні лінії", - підкреслили в СтратКомі.

Поступово нарощуючи можливості українського військово-промислового комплексу, Сили оборони України постійно збільшують дальність та ефективність ударів.

Дозвіл на використання західних систем озброєння розширить можливості з захисту України та прискорить завершення російсько-української війни.

В управлінні зауважили, що “місце запуску та відстань до об'єктів вказані умовно. СтратКом ЗСУ також не може стверджувати, що за кожним з ударів стоять саме Сили оборони України, а не партизани чи невдоволені своїм урядом росіяни”.⁩

Читайте також: Сили оборони за пів року уразили майже 30 російських літаків

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці травня дрон Головного управління розвідки Міністерства оборони України атакував загоризонтну радіолокаційну станцію у РФ на відстані понад 1800 кілометрів, а саме - "Воронеж М" в Орську Оренбурзької області.

У ніч на 9 травня у російському місті Салават, що у Башкортостані, через влучання безпілотника на підприємстві, яке належить Газпрому, виникла пожежа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-