Дрони ГУР знищили російські комплекси «Муром-П» та систему РЕБ «Стриж»

Дрони ГУР знищили російські комплекси «Муром-П» та систему РЕБ «Стриж»

Відео
Укрінформ
Українські розвідники завдали серію успішних FPV-ударів по цілях російських окупантів. Їх здійснили оператори підрозділу ГУР МО України "Ghost".

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на ГУР.

"На одному з напрямків фронту розвідники виявили та завдали вогневого ураження по пункту розміщення автомобільної техніки окупантів", - йдеться у повідомленні.

Також були знищені або пошкоджені декілька російських комплексів спостереження та розвідки, зокрема "Муром-П", система РЕБ "Стриж", ретранслятор зв’язку і електропідстанція, яка живила загарбників електроенергією.

Відео: Головне управління розвідки Міністерства оборони України 

В ГУР також повідомили, що Герой України Володимир Жемчугов передав розвідникам партію дронів FPV та «Баба Яга».

До вантажу увійшли 23 ударних FPV-дронів. «Ці дрони ми зібрали з волонтерами в Україні та у Німеччині. Хочу відзначити нашу українську громаду в Німеччині, зокрема пані Валентину Павлак та пан Міхаель Ліпольд — вони зібрали найбільше грошей на ці дрони», - розповів Володимир Жемчугов.

Читайте також: Дрони ГУР уразили Тамбовський пороховий завод у Росії - джерело

Також розвідники отримали від волонтерів портативну зарядну станцію та «Бабу Ягу» — легендарний великий дрон, чия поява викликає приступи панічних атак серед російських загарбників.

Як повідомлялось, на Запоріжжі поліцейським передали 120 дронів різних модифікацій, які допоможуть їм в охороні правопорядку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-