У ГУР пообіцяли відповідь на російську масовану атаку

У ГУР пообіцяли відповідь на російську масовану атаку

Укрінформ
Масована ракетна атака російських військ є черговим злочином, відповідь на який обов’язково буде.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив представник Головного управління розвідки Євгеній Єрін, передає кореспондент Укрінформу.

«Я можу сказати впевнено тільки одне – відповідь буде. Ми будемо робити все можливе і неможливе для того, щоб здобути перемогу над ворогом і знищити всі ворожі об’єкти, які можуть завдавати шкоду населенню нашої країни», - заявив Єрін.

Він підкреслив, що сьогоднішня атака є черговим злочином підступного ворога, який не зупиняється ні перед чим, щоб залякати людей і завдати якомога більше руйнувань, які «не мають ніякого сенсу з військового погляду, але впливають на настрої громадян».

Говорячи про те, які цілі є пріоритетом для ГУР, представник розвідки наголосив, що йдеться про всі військові об’єкти та критичну інфраструктуру ворога, які той використовує у війні проти України.

«Для розвідки завжди пріоритетом є ті об’єкти, які дозволяють ворогу здобувати якусь перевагу, завдавати ураження по наших цивільних об’єктах і взагалі по Україні. Кожен об’єкт – військовий чи критичної інфраструктури, який ворог використовує для цих цілей, - є законною ціллю для нас», - заявив Єрін.

Він також наголосив, що ворог постійно працює над удосконаленням виробничої бази для випуску ракет, натомість Сили оборони роблять усе можливе, щоб не дати ці можливості реалізовувати та розвивати.

Читайте також: Точна кількість поранених і загиблих через російський удар по «Охматдиту» невідома - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, 8 липня внаслідок масованої російської ракетної атаки постраждали Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Було випущено понад 40 ракет різних типів.

На цей час відомо про 20 загиблих унаслідок обстрілів, близько 50 людей дістали поранення.

Фото: АрміяInform

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-