Росія бреше про уламки й ППО, по «Охматдиту» був прямий ракетний удар - Центр протидії дезінформації

Росія бреше про уламки й ППО, по «Охматдиту» був прямий ракетний удар - Центр протидії дезінформації

Укрінформ
Росія буде брехати про «уламки» та ППО, але удар по «Охматдиту» - це прямий цілеспрямований ракетний удар росіян по дитячій лікарні ракетою Х-101.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО України Андрій Коваленко.

«Це прямий удар ворога по дитячій лікарні "Охматдит". Що б хто не розповідав – ніяких уламків, це прямий удар, пряме влучання по території дитячої лікарні «Охматдит». Є завалені будівлі, є пошкоджені будівлі. Це пряме влучення. Вони (РФ – ред.) будуть брехати про те, що це «уламки», це «ППО» тощо. Вони брешуть. Я на місці, і фактично на свої очі бачу – прямий цілеспрямований удар по лікарні, по дітях напряму. Вони демонструють, що вони готові вбивати навіть дітей. Я думаю, що повторювати не варто, що той, хто хоче вбивати дітей, має припинити своє існування в цьому світі», - заявив Коваленко.

Наслідки удару по «Охматдиту» / Фото: Руслан Канюка, Укрінформ

Читайте також: Пошкоджені п’ять корпусів: Ляшко розповів про наслідки удару по «Охматдиту»

Як повідомляв Укрінформ, від сьогоднішньої масованої російської ракетної атаки постраждали Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Було випущено понад 40 ракет різних типів. Пошкоджені будинки, інфраструктура та дитяча лікарня «Охматдит». Вже відомо про понад 20 загиблих, близько 100 людей поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-