Удари по аеродрому, НПЗ та електропідстанції в Росії здійснили ГУР та СБУ - джерело

Удари по аеродрому, НПЗ та електропідстанції в Росії здійснили ГУР та СБУ - джерело

Укрінформ
Фахівці Головного управління розвідки Міноборони і Служби безпеки України завдали удару безпілотниками по військовому аеродрому Ахтубінськ в Астраханській області РФ, електропідстанції в Ростовській області, а також по нафтобазі в Калачі-на-Дону Волгоградської області.

Про це повідомило Укрінформу обізнане джерело у спецслужбах.

«Завдяки спільній операції ГУР та СБУ "бавовна" розквітла на військовому аеродромі Ахтубінськ в Астраханській області, на електропідстанції 500 кВ в Ростовській області та на нафтобазі в Калачі-на-Дону у Волгоградській області», – поінформував співрозмовник агентства.

Читайте також: У Росії заявляють про атаку дронів на чотири регіони

Як зазначається, під час атаки безпілотників на військовий аеродром Ахтубінськ російські Телеграм-канали писали про роботу ЗРК "Панцир" та серію сильних вибухів. Згодом цю інформацію видалили.

У спецслужбах вважають, що це свідчить про успішну атаку, оскільки зазвичай російська влада зачищає інфопростір при ураженні важливих військових об'єктів.

Раніше повідомлялося, що дрони СБУ вразили склад паливно-мастильних матеріалів АТ «Тамбовнафтопродукт» та нафтобази «Енемська» ТОВ «Лукойл-Югнафтопродукт».

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-