Росіяни за добу 39 разів обстріляли прикордоння Сумщини та Чернігівщини - ОК «Північ»

Росіяни за добу 39 разів обстріляли прикордоння Сумщини та Чернігівщини - ОК «Північ»

Укрінформ
Російські війська за минулу добу 39 разів обстріляли з різних видів озброєння прикордонні території Чернігівської та Сумської областей, унаслідок чого пролунали загалом 113 вибухів.

Про це оперативне командування "Північ" повідомило у Фейсбуці, передає Укрінформ.

У Чернігівській області під ворожими ударами опинилися сім населених пунктів Семенівської, Сновської й Городнянської громад, а саме: Медведівка, Галаганівка, Леонівка, Клюси, Хрінівка, Грем’яч і Красний Хутір.

За попередніми даними, війська РФ застосували міномети різного калібру й FPV-дрони.

У Красному Хуторі внаслідок ворожого обстрілу пошкоджений приватний будинок.

У Сумській області ударів російської армії зазнали 20 населених пунктів Сумського, Охтирського, Конотопського й Шосткинського районів.

Ідеться про Павлівку, Юнаківку, Атинське, Миропілля, Катеринівку, Степок, Дмитрівку, Пожню, Велику Писарівку, Попівку, Лугівку, Олександрівку, Свободу, Сидорівку, Сопич, Середину-Буду, Винторівку, Вовківку, Нову Гуту й Василівське.

Попередньо встановлено, що загарбники били по них зі ствольної артилерії, мінометів та безпілотників, зокрема типу FPV. Також ворог застосував некеровані авіаційні ракети, випустивши їх з гелікоптера.

Читайте також: На фронті минулої доби відбулося 120 боєзіткнень із російськими загарбниками

У Пожні російським обстрілом пошкоджені об’єкт критичної інфраструктури та приватний будинок.

У Середині-Буді внаслідок ворожих ударів поранення дістали двоє цивільних, пошкоджені багатоквартирний та приватний будинки.

Уточнення інформації щодо руйнувань і постраждалих триває.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 12 липня протиповітряна оборона знищила в небі над Сумською областю крилату ракету та безпілотник типу Shahed.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-