Росіяни за добу скинули 47 керованих авіабомб на шість населених пунктів Харківщини

Росіяни за добу скинули 47 керованих авіабомб на шість населених пунктів Харківщини

Укрінформ
Минулої доби російські військові скинули 47 керованих авіаційних бомб на шість населених пунктів Харківщини.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин.

"На тому напрямку за минулу добу ворг наніс 24 авіаудари, скинувши 47 керованих авіаційних бомб на Малі Проходи, Липці, Веселе, Вовчанськ, Слобожанське та Глибоке, і завдав 25 ударів дронами-камікадзе", - сказав Волошин.

За його словами, у напрямку Вовчанська ворог зазнав втрат у вигляді 120 осіб, трьох автомобілей, одного танку, трьох артсистем та 13 автомобілей. Також було знищено 41 ворожих укриття.

Читайте також: На Донеччині за добу зафіксували понад 2500 ударів ворога по населених пунктах

"Цієї доби відбулось три бойові зіткненя з ворогом, наші Сили оброни їх відбили. Зараз ворог намагаєтсья проводити перегрупування та поповнення своїх сил і засобів, зокрема тими підрозділами, які десь поблизу кордонів або з інших напрямків або з території рф", - додав речник ОСУВ "Хортиця".

Як повідомляв Укрінформ, ситуація навколо Торецька не зазнала суттєвих змін - тривають бої на околицях міста. Російські окупаційні війська докладають зусиль, аби взяти місто під свій контроль, однак Сили оборони протистоять ворогу.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-