У східній операційній зоні від початку доби відбулося 38 боєзіткнень - Сили оборони

У східній операційній зоні від початку доби відбулося 38 боєзіткнень - Сили оборони

Укрінформ
На ранок 14 липня у східній операційній зоні з ворогом вже відбулося 38 ворожих штурмів.

Про це у ефірі телемарафону «Єдині новини» поінформував речник ОСУВ «Хортиця» Назар Волошин, передає кореспондент Укрінформу.

Він запевнив, що Сили оборони, як тільки матимуть змогу, витіснятимуть РФ з української землі, у тому числі, чим далі від околиць Часового Яру, бо на тому напрямку ворог не полишає спроб та активно проводить і штурмові дії, і здійснює обстріли.

«Зокрема, на тому напрямку зафіксовано (за минулу добу — ред.) понад 280 обстрілів з різних видів озброєння, і 10 ворожих штурмів було проведено якраз у Часовому Яру. І ворог здійснив за минулу добу 20 авіаударів, скинув 32 авіабомби, найбільше авіабомб припало на Торецький напрямок, це 23 КАБи за минулу добу. Це найбільше за весь початок активних бойових дій на тому напрямку. Наші Сили оборони тримаються, знищують ворога — за минулу добу було знищено 76 окупантів та 113 отримали поранення, 4 російських воїнів Сили оборони України взяли у полон», - зазначив він.

За його словами, із 160 боєзіткнень, які сталися на фронті минулої доби, 158 якраз відбулося у східній операційній зоні.

Читайте також: Росія цього тижня випустила по Україні понад 700 КАБів та майже 80 ракет - Зеленський

«На ранок сьогоднішнього дня з ворогом вже відбулося 38 ворожих штурмів, якраз у нашій східній операційній зоні. На даний момент ця цифра більша, боєзіткнення з ворогом тривають, на різних напрямках по-різному. Але Сили оборони роблять все можливе, щоб не дати ворогу просунутися углиб території нашої країни і знищують окупантів на всіх напрямках», - запевнив речник.

Як повідомляв Укрінформ, Волошин заявив, що більшість штурмів на Торецькому напрямку РФ проводить малими групами, бронетехніку застосовує мало.

Фото: Генштаб ЗСУ, ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-