Російська армія відправляє у бій недокомплектовані підрозділи - ISW

Російська армія відправляє у бій недокомплектовані підрозділи - ISW

Укрінформ
Російське військове командування відправляє у бій недокомплектовані підрозділи, які спочатку мали діяти як оперативний резерв для бойових дій проти України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

«Російське військове командування могло спрямувати у бій недостатньо оснащені підрозділи, які спочатку мали діяти як оперативний резерв для бойових дій. Ймовірно, це відбувається через обмеження російського оборонно-промислового комплексу або з метою посилити триваючі російські атаки на Україну», - заявили аналітики.

Зазначається, що раніше в ISW вже повідомляли, що росіяни створюють незначну кількість додаткових сил, які не направляються негайно на фронт як підкріплення, які Росія може використовувати для поступового створення оперативних резервів.

Однак російський оборонно-промисловий комплекс навряд чи зможе повністю забезпечити ці сили.

Російське військове командування, ймовірно, також раніше часу розгорнуло підрозділи, щоб підсилити триваючі наступи своїх військ на сході України.

Читайте також: Кремлю все важче приховувати втрати і знаходити ресурси для продовження війни в Україні - розвідка

Як повідомляв Укрінформ, в одному з попередніх звітів ISW писав, що російське військове командування, схоже, формує резерви, здатні підтримувати наступальні операції в Україні, але ці резерви навряд чи зможуть функціонувати як згуртовані широкомасштабні формування для проникнення або використання в цьому році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-