У ГУР розповіли про здатність дронів Magura пошкодити або знищити Кримський міст

У ГУР розповіли про здатність дронів Magura пошкодити або знищити Кримський міст

Укрінформ
Представник Головного управління розвідки Міноборони Євген Єрін прокоментував, чи здатні дрони Magura нанести ураження Кримському мосту.

Як передає Укрінформ, про це він розповів в ефірі телемарафону "Єдині новини".

"Якщо суто гіпотетично зробити припущення, що така задача буде стояти, то тут можна сказати, що у будь-якому разі це буде комплексне рішення, і тут застосування якогось одного виду озброєння, скоріш за все, не буде передбачатись", - сказав Єрін.

За його словами, для пошкодження або знищення Кримського мосту буде застосоване щось більш глобальне, із застосуванням декількох видів озброєння.

"Роботи ведуться в усіх напрямках. Поки що якихось конкретних параметрів чи можливостей, якими планується наділити даний безпілотник, про них казати не будемо. Робота ведеться інтенсивно, і я думаю, що результати будуть обов'язково", - додав представник Головного управління розвідки Міноборони.

Читайте також: Для знищення Кримського мосту застосують комплексний підхід - Братчук

Як повідомляв Укрінформ, український ударний морський дрон Magura V5 за результатами дослідження, опублікованими у польському виданні Political Science and Security Studies Journal, визнаний найрезультативнішим під час повномасштабного вторгнення Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-