Росіяни вночі знищили ракетою переправу для цивільних через річку Оскіл - Синєгубов

Росіяни вночі знищили ракетою переправу для цивільних через річку Оскіл - Синєгубов

Укрінформ
У Куп’янській громаді Харківської області росіяни вчергове знищили переправу через річку Оскіл, ситуація на Куп’янському напрямку залишається важкою.

Про це у коментарі журналістам сказав начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

“Куп'янський напрямок так само важкий (як і Харківський - ред.). Подекуди ми фіксуємо навіть більше бойових зіткнень та намагань ворога штурмувати позиції наших військовослужбовців саме по Куп'янському напрямку. Сьогодні вночі ворог вчергове зруйнував переправу через річку Оскіл. Зараз будемо вживати всіх заходів щодо її поновлення та відбудови, це вже, на жаль, типова ситуація для нас”, - сказав Синєгубов.

Читайте також: Росіяни зранку вдарили по Боровій на Харківщині, є пошкодження

За його даними, по переправі ударили ракетою.

“Ворог показує, що для нього це принципово, оскільки раніше він бив туди або керованими авіабомбами, або іншими засобами. Сьогодні прилетіла кета типу Х, тому ми розуміємо, що для ворога ця ціль є пріоритетною. У поєднанні з посиленням штурмів, знищенням переправ – Куп'янський напрямок залишається для ворога пріоритетним”, - зазначив начальник ОВА.

Переправу відновлюватимуть, оскільки вона використовується, в тому числі, для евакуації.

Читайте також: Верховний комісар ООН у справах біженців приїхав у Харків

“Кожна переправа для нас дуже важлива. Це цивільна переправа, де рухаються люди, вантажівки, де рухається цивільний автотранспорт, автобуси, в тому числі це маршрути евакуації”, - додав Синєгубов.

Як повідомлялося, російські війська зранку в середу, 17 липня, завдали авіаудару по Боровій Ізюмського району Харківської області, там пошкоджені приміщення кафе та автомийки, три приватні будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-