ППО уразила російські дрони на підступах до столиці

ППО уразила російські дрони на підступах до столиці

Укрінформ
Сили протиповітряної оборони під час однієї з останніх повітряних тривог на підступах до столиці уразили російські дрони, які загрожували Києву.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Київська міська військова адміністрація.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, "під час однієї з останніх повітряних тривог для Києва існувала реальна загроза застосування ворогом БпЛА. Певна кількість дронів противника прямували на столицю, але були уражені силами та засобами ППО на підступах (тип та кількість - у звітах Повітряних сил)".

Як зазначив Попко, "відразу зʼявилася інформація щодо начебто падіння уламків в Дарницькому районі Києва. Оперативно було проведено обстеження вказаного району загонами оперативних служб. На щастя - наслідків обстрілу не виявлено".

Начальник КМВА наголосив, що "у Києві без руйнувань та потерпілих", і закликав не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Читайте також: Росіяни знищили адміністративну будівлю залізниці в Лимані

Як повідомляв Укрінформ, пізно ввечері 17 липня у Києві пролунали вибухи, працювала ППО.

Київський міський голова Віталій Кличко зазначав, що в Дарницькому районі, за попередньою інформацією, під час роботи ППО внаслідок падіння уламків сталося загоряння між житловим будинком і навчальним закладом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-