На східному напрямку за добу відбулося 131 боєзіткнення - військові

На східному напрямку за добу відбулося 131 боєзіткнення - військові

Укрінформ
У зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» за добу відбулося 131 боєзіткнення, від початку доби Сили оборони виконали вже понад 289 вогневих завдань.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба ОСУВ «Хортиця».

«На фронті минулої доби відбулося 144 бойових зіткнення з противником, в зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» – 131 боєзіткнення. Окупаційна армія завдала по позиціях наших військ та населених пунктах 59 авіаударів із застосуванням 101 авіабомб, 487 ударів дронами-камікадзе. За минулу добу в східній операційній зоні противник здійснив 4185 обстрілів позицій наших військ. В результаті бойової роботи наші підрозділи ракетних військ і артилерії виконали 2587 вогневих завдань», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, протягом поточної доби в східній операційній зоні вже відбулося 22 боєзіткнення з окупантами.

Читайте також: Армія РФ за добу втратила в Україні ще 1130 військових

За інформацією пресслужби, ворожа армія продовжує вести обстріли позицій наших захисників. Лише за поточну добу в зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» вже зафіксовано 475 обстрілів, 13 авіаударів із застосуванням 22 авіабомб та 20 ударів дронами-камікадзе. Результат бойової роботи наших підрозділів ракетних військ і артилерії за поточну добу — виконано 289 вогневих завдань.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу на фронті відбулось 144 бойові зіткнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-