Сили оборони відійшли від позицій в Урожайному - ОСУВ «Хортиця»

Сили оборони відійшли від позицій в Урожайному - ОСУВ «Хортиця»

Укрінформ
Для збереження життя військових Сили оборони України відійшли з селища Урожайне Донецької області.

Про це Суспільне Донбас повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання "Хортиця" Назар Волошин, передає Укрінформ.

"Сили оборони через те, що ворог зруйнував в Урожайному майже все, відійшли на інші позиції. Було ухвалено рішення. Для збереження життя і здоров'я наших військовослужбовців, які тримали там оборону", — повідомив речник.

За його словами, рішення про відхід з Урожайного ухвалили, оскільки позиції Сил оборони, як і сам населений пункт, були зруйновані обстрілами російських військ.

"Сам населений пункт також практично повністю знищений ворожими обстрілами. Позиції українських захисників були зруйновані, і тримати там особовий склад було загрозою для життя наших військових", — сказав речник "ОСУВ" Хортиця.

Читайте також: Ворог п’ять разів за добу безуспішно штурмував позиції ЗСУ в районі Кринок

За словами Волошина, для досягнення успіхів і якихось перемог у зруйнованих населених пунктах і селищах противник щодня зазнає чималі втрати.

Він підкреслив, що українські військові контролюють ситуацію на тому напрямку.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 22:00 середи, 17 липня, на фронті відбулося 118 бойових зіткнень, головні зусилля ворог концентрував на Покровському та Торецькому напрямках. https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/3886380-na-fronti-118-bojovih-zitknen-vorog-koncentruvav-zusilla-na-pokrovskomu-ta-toreckomu-napramkah.html

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-