Зеленський обговорив із прем’єркою Данії розширення тренувальних місій для українських пілотів

Зеленський обговорив із прем’єркою Данії розширення тренувальних місій для українських пілотів

Укрінформ
Під час зустрічі Президент Володимир Зеленський та Прем’єр-міністерка Данії Метте Фредеріксен обговорили питання розширення тренувальних місій для українських пілотів.

Про це Зеленський поінформував у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Україна цінує лідерську підтримку Данії в безпековій сфері та, зокрема, надання 19 пакетів оборонної допомоги. Під час нашої зустрічі з Прем’єр-міністеркою Данії Метте Фредеріксен обговорили реалізацію угоди про безпекове співробітництво, нашу потребу в розширенні тренувальних місій для українських пілотів, відбудову України та європейську інтеграцію", - написав він.

Читайте також: В ОП розраховують на швидкий прогрес у питанні щодо ударів американською зброєю вглиб Росії

Президент подякував за рішення уряду Данії інвестувати в оборонну промисловість України.

На сайті Офісу Президента додають, що під час зустрічі лідери приділили окрему увагу європейській інтеграції України. Згідно з повідомленням, Зеленський відзначив готовність Данії долучитися до політичної та консультативної допомоги Україні під час переговорів про вступ до ЄС.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський і Прем’єр-міністр Чехії Петр Фіала у Вудстоку (Велика Британія) підписали Угоду про співробітництво у сфері безпеки та довгострокову підтримку між Україною та Чеською Республікою.

Фото: Зеленський, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-