Ворог вдарив трьома ракетами по Барвінковому на Харківщині - двоє загиблих, троє поранених

Ворог вдарив трьома ракетами по Барвінковому на Харківщині - двоє загиблих, троє поранених

Укрінформ
Війська РФ вночі вдарили трьома ракетами по Барвінковому на Харківщині.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко.

“Сьогодні вночі військові РФ завдали три ракетні удари по місту Барвінкове. Пошкоджено понад 50 житлових будинків, адміністративні будівлі, господарчі споруди, автомобілі. За попередніми даними, загинули двоє цивільних людей, ще троє дістали поранення”, - написав він.

Окрім того, через артилерійські обстріли в селі Козача Лопань 19 липня пошкоджено житловий будинок.

Військові РФ також обстріляли Куп'янськ із авіації, артилерії, з РСЗВ. Внаслідок ворожого обстрілу ФАБ-1500 з модулем УМПК пошкоджено домоволодіння. Через артобстріл пошкоджено щонайменше п’ять домоволодінь.

Під час ворожого обстрілу села Пильна дві ворожі керовані авіабомби влучили на територію приватного будинку. Там пошкоджені господарчі споруди, приватний автомобіль, житлові будинки.

Читайте також: У Харкові за 2-3 місяці можуть впровадити диференціацію повітряних тривог - мер

Минулої доби російські війська завдали удари з РСЗВ по селу Світличне. Внаслідок обстрілу повністю знищено приватний будинок, також частково пошкоджено чотири приватних домоволодіння, автомобіль, електромережі.

Напередодні російські військові завдали удари двома ракетами «Іскандер» по місту Чугуїв. Там зруйновані та пошкоджені житлові будинки. Поранені дев’ятеро цивільних людей, у тому числі 14-літній хлопець.

Тимошко додав, що 19 липня поліцейські евакуювали з Липецької та Вовчанської територіальних громад 12 людей, у тому числі двох дітей.

Загалом із початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про 20 665 злочинів, пов’язаних зі збройною агресією РФ на території Харківщини.

Як повідомляв Укрінформ, поліція розслідує зґвалтування та вбивство 41-річної жительки Ізюму під час окупації, яке окупанти намагалися замаскувати під ДТП з танком.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-