Морпіхи РФ у Севастополі мають проблеми з набором особового складу - партизани

Морпіхи РФ у Севастополі мають проблеми з набором особового складу - партизани

Фото, відео
Укрінформ
У тимчасово окупованому Севастополі у бригаді морської піхоти 810, яка дислокована у Козачій бухті, виникла проблема з набором особового складу. Кримчани не бажають брати участь у злочинній війні.

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" у Телеграмі, передає Укрінформ.

"АТЕШ" повідомляє про проблеми з мобілізацією в 810 окрему бригаду морської піхоти в Севастополі. Наші люди були введені у 810 бригаду, дислоковану у Козачій бухті, у Севастополі. Вони поділилися інформацією про колосальні проблеми з набором особового складу для несення служби", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рекламні щити із закликом йти служити російським окупантам, не дали належного результату, адже кримчани не бажають брати участь у злочинній війні.

“Анонсовані заяви міноборони Росії про можливе розширення бригади до дивізії зазнають краху, адже такими темпами досягти бажаного просто неможливо!” - додали в “АТЕШ”.

Читайте також: У Криму росіяни розміщують на пляжах велику кількість вогневих точок - партизани

Інформацію партизани передали Силам оборони України.

Раніше постійна представниця Президента України в АРК Таміла Ташева заявила, що від початку так званої часткової мобілізації у Росії з 2022 року на території тимчасово окупованого Криму мобілізовані десятки тисяч чоловіків.

Фото: АТЕШ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-