На східному напрямку від початку доби вже сталося понад 80 зіткнень - Сили оборони

На східному напрямку від початку доби вже сталося понад 80 зіткнень - Сили оборони

Укрінформ
У зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" за минулу добу відбулося 81 бойове зіткнення, від початку доби Сили оборони виконали вже понад 310 вогневих завдань.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграміповідомляє пресслужба ОСУВ "Хортиця".

"Минулої доби в зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» відбулося 81 боєзіткнення з противником. Ворог завдав по позиціях наших військ та населених пунктах 1 ракетний удар, 49 авіаударів із застосуванням 64 авіабомб, 427 ударів дронами-камікадзе. За минулу добу в східній операційній зоні противник здійснив 2942 обстріли позицій наших військ. У результаті бойової роботи наші підрозділи ракетних військ і артилерії виконали понад 2523 вогневих завдання", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, протягом поточної доби в східній операційній зоні вже відбулося 44 бойових зіткнення з ворогом.

Читайте також: Ворог перегруповується на Харківському напрямку, активний поблизу Глибокого та Вовчанська - військові

Ворожа армія продовжує вести обстріли позицій захисників. Лише за поточну добу в зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» вже зафіксовано 587 обстрілів, 13 авіаударів із застосуванням 22 КАБів та 19 ударів дронами-камікадзе. В результаті бойової роботи наші підрозділи ракетних військ та артилерії за поточну добу виконали понад 310 вогневих завдань.

Як повідомляв Укрінформ, протягом тижня на фронті відбулося понад 900 бойових зіткнень, зокрема на Покровському напрямку Сили оборони відбили 237 атак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-