Сили оборони за добу відбили по три штурми на Оріхівському напрямку та лівобережжі Дніпра

Сили оборони за добу відбили по три штурми на Оріхівському напрямку та лівобережжі Дніпра

Укрінформ
В операційній зоні Сил оборони півдня українські захисники минулої доби відбили по три російських штурми на Оріхівському напрямку та на лівобережжі Дніпра.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування “Південь” повідомило у Телеграмі.

"В операційній зоні Сил оборони півдня триває щоденна контрбатарейна боротьба та відбиття ворожих штурмів. Ворог не полишає спроб вибити наші підрозділи із зайнятих позицій. За минулу добу окупанти здійснили 3 штурми на Оріхівському напрямку та 3 на лівобережжі Дніпра в районі Кринок", - ідеться в повідомленні.

В ОК "Південь" додали, що окупанти тиснуть артилерійськими обстрілами, завдають авіаційних ударів, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів, активно ведуть аеророзвідку.

За минулу добу в операційній зоні зафіксовано проліт 291 розвідувального БПЛА. Ворог минулої доби застосував 241 FPV-дрон, 7 ударних БПЛА типу “Ланцет”, а також скинув з БПЛА різних модифікацій 180 осколкових боєприпасів.

Читайте також: Ворог перегруповується на Харківському напрямку, активний поблизу Глибокого та Вовчанська - військові

Як повідомляв Укрінформ, упродовж тижня на фронті відбулося понад 900 бойових зіткнень, зокрема на Покровському напрямку Сили оборони відбили 237 атак.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-