Boeing та «Антонов» підписали угоду щодо виробництва безпілотників

Boeing та «Антонов» підписали угоду щодо виробництва безпілотників

Укрінформ
Американська корпорація Boeing та українська компанія "Антонов" 23 липня підписали попередній меморандум, який може посприяти спільному виробництву безпілотників в Україні.

Про це йдеться на сайті Boeing, передає Укрінформ.

В оприлюдненому меморандумі зазначаються сфери потенційної співпраці, які включають навчання, логістичну підтримку та послуги з ремонту тактичних безпілотників, зокрема і ScanEagle. Крім того, також вивчатиметься можливість надання ДП «Антонов» інженерної підтримки компанії Boeing.

«Ми раді продовжити співпрацю з ДП «Антонов» для підтримки розвитку та економічного зростання України. Ця угода демонструє наші постійні зусилля, спрямовані на пошук нових можливостей для співпраці з українською промисловістю, що було підкреслено підписанням нами раніше цього року Договору про співпрацю з оборонно-промисловим комплексом України», - сказав Тед Колберт, президент і генеральний директор Boeing Defence, Space & Security.

Читайте також: Уражають на відстані 1000 кілометрів: Україна почала випускати власні далекобійні ударні дрони

Генеральний директор ДП “Антонов” Євген Гаврилов заявив, що ця угода може посприяти подальшому розвитку оборонної промисловості України, «на додаток до можливості майбутніх проєктів з Boeing в аерокосмічній та оборонній промисловості».

Читайте також: ЗСУ тестують на полігоні інтеграцію безпілотників у загальну систему військ

Як провідна світова аерокосмічна компанія, Boeing розробляє, виробляє та обслуговує комерційні літаки, оборонну продукцію та космічні системи у більш ніж 150 країнах світу.

Як повідомляв Укрінформ, «Антонов» став першим представником України в Асоціації аерокосмічної та оборонної промисловості Європи (ASD).

Фото: Boeing

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-