ППО вночі знищила 17 «Шахедів» та 8 розвідувальних БПЛА

ППО вночі знищила 17 «Шахедів» та 8 розвідувальних БПЛА

Укрінформ
Протиповітряна оборона в ніч на 24 липня знищила 17 БПЛА типу Shahed, більшість з них в Одеській області, та 8 розвідувальних БПЛА.

Як передає Укрінформ, про це командувач Повітряних Сил генерал-лейтенант Микола Олещук повідомляє у Телеграмі.

"У ніч на 24 липня 2024 року російські окупанти завдали удару по Харківщині балістичною ракетою "Іскандер-М" та ракетою, тип якої встановлюється (із Бєлгородської області – РФ). Також ворог атакував південь країни ударними БПЛА типу Shahed із Приморсько-Ахтарська – РФ та тимчасово окупованого Криму", - йдеться у повідомленні.

Усього радіотехнічними військами виявлено та здійснено супровід 23 ударних БПЛА ворога. Відбивали повітряний напад підрозділи мобільних вогневих груп Сил оборони України, зенітні ракетні підрозділи та РЕБ Повітряних Сил. В результаті протиповітряного бою збито 17 ворожих БПЛА. Більшість – на Одещині.

Читайте також: Україна придбала через Prozorro Market вже 20 000 безпілотників

Протягом минулої доби та поточної доби Силами оборони України на різних напрямках знищено щонайменше 8 розвідувальних безпілотних літальних апаратів противника: 4 – Zala, 2 – Supercam, 2 – Орлан-10.

Як повідомляв Укрінформ, дрони РФ уночі атакували Ізмаїл - пошкоджена портова інфраструктура й багатоповерхівка, є поранені.

Фото: 126 окрема бригада територіальної оборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-