Командувач Нацгвардії перевірив процес підготовки бійців

Командувач Нацгвардії перевірив процес підготовки бійців

Фото
Укрінформ
Командувач Національної гвардії Олександр Півненко відвідав один з навчальних центрів НГУ і перевірив процес підготовки бійців.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба НГУ.

«Командувач НГУ бригадний генерал Олександр Півненко відвідав один із навчальних центрів НГУ, де зустрівся з бійцями, які проходять підготовку, та інструкторами, а також ознайомився, як проводяться навчання на окремих локаціях», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Національна гвардія, враховуючи увесь спектр виконання завдань, має змогу готувати спеціалістів за різними напрямками: від стрільців чи снайперів, до артилеристів й операторів БПЛА. Також під керівництвом досвідчених викладачів, інструкторів вони отримують необхідні теоретичні знання і практичні навички.

Читайте також: Нацгвардійці знищили російську антену зв’язку на Запорізькому напрямку

«За останній час ми внесли зміни в програми підготовки, враховуючи актуальний бойовий досвід, реалії бойових дій, досвід використання різних зразків озброєння, військової техніки, БПЛА. Також розвиваємо матеріально-технічну базу, аби заняття були максимально ефективними. Саме така робота і вишкіл спрямовані на те, щоб наші військовослужбовці були навчені, впевнені у своїх діях, діяли професійно та злагоджено», - наголосив командувач Нацгвардії.

Командувач Нацгвардії відвідав один з навчальних центрів НГУ / Фото: НГУ

Читайте також: У Сухопутних силах показали, як знищують російську артилерію на замаскованих позиціях

Як повідомляв Укрінформ, командувач Національної гвардії відвідав бійців НГУ, яких вдалося повернути з російського полону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-