У Генштабі підтвердили атаку по нафтобазі «Польова» в Курській області РФ

У Генштабі підтвердили атаку по нафтобазі «Польова» в Курській області РФ

Укрінформ
Сили оборони України завдали удару по нафтобазі "Польова" у Курській області, що використовується для забезпечення потреб збройних сил РФ.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Сьогодні вночі завдано удару по нафтобазі "Польова", що в Курській області РФ. Так, за інформацією розвідки, в районі розташування об’єкта працювали засоби протиповітряної оборони ворога. Надалі зафіксовані потужні вибухи та пожежа, ймовірно зайнялися ємності з нафтопродуктами... Завдання в рамках єдиного замислу виконано силами й засобами Служби безпеки України (СБУ А) у взаємодії з іншими складовими Сил оборони", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Курській області РФ горить нафтобаза - заявляють про атаку дронів

У Генштабі поінформували, що нафтобаза "Польова" складається з 11 резервуарів загальним об’ємом 7000 кубічних метрів та використовується, зокрема, для забезпечення потреб збройних сил РФ.

Крім того, є інформація про потужні вибухи в районі електропідстанції в Курській області.

Детальна інформація щодо наслідків ураження обох об’єктів уточнюється, додали у Генштабі.

"Сили оборони продовжують вживати всіх заходів, щоб підірвати воєнно-економічний потенціал російських окупантів та змусити РФ припинити збройну агресію проти України", - підкреслили у ЗСУ.

Як повідомлялося, в ніч проти 28 липня у Курській області Росії пролунали вибухи внаслідок атаки безпілотників. Виникли пожежі у кількох районах, зокрема горить нафтобаза.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-