Командування ДШВ: Ліквідація Десантно-штурмових військ як окремого роду військ ЗСУ - фейк

Командування ДШВ: Ліквідація Десантно-штурмових військ як окремого роду військ ЗСУ - фейк

Укрінформ
У командуванні Десантно-штурмових військ закликають не вірити фейкам про нібито ліквідацію ДШВ, як окремого роду Збройних сил України.

Про це командування ДШВ ЗСУ повідомляє у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Десантно-штурмові війська протягом всього збройного протистояння з агресором успішно виконують бойові завдання на найважливіших та найнебезпечніших ділянках фронту. Не маючи змоги перемогти на полі бою, ворог посилює психологічний тиск на особовий склад Десантно-штурмових військ з метою зниження їх боєздатності та значущості у цій війні», - зазначили в ДШВ.

Зокрема на окремих інформаційних ресурсах поширюється інформація про нібито існуючі плани щодо переформування бригад Десантно-штурмових військ в штурмові бригади Сухопутних військ та ліквідації Десантно-штурмових військ, як окремого роду ЗСУ.

Читайте також: Роспроп поширює підробку про священника ПЦУ, що молиться за упокій Трампа

У ДШВ підкреслюють, що Десантно-штурмові війська залишаються невід’ємною і самостійною складовою Збройних сил України та продовжать розвиватися як окремий рід військ, що закріплено у Візії Десантно-штурмових військ та затвердженій Стратегії розвитку Десантно-штурмових військ ЗСУ до 2035 року.

«Не вірте фейковій інформації», - закликають у ДШВ.

Як повідомлялось, росіяни спробували опублікувати у засобах масової інформації псевдостаттю нібито від Головного управління розвідки Міністерства оборони України з метою викликати супротив серед українців щодо вступу до лав ЗСУ та поширити панічні настрої.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-