На Харківщині росіяни скинули на село авіабомбу - загинула жінка, поранений її 10-річний син

На Харківщині росіяни скинули на село авіабомбу - загинула жінка, поранений її 10-річний син

Оновлено
Укрінформ
Війська РФ 31 липня завдали авіаудару по селу в Куп'янському районі Харківщини, загинула жінка, її сина госпіталізували з опіками.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Близько 10:10 окупанти вдарили КАБами по смт Великий Бурлук, що на Купʼянщині. Внаслідок обстрілу горів житловий будинок. Ще один будинок за іншою адресою пошкоджений. На жаль, загинула жінка. 10-річний хлопчик, син загиблої, отримав опікові поранення, госпіталізований", - розповів начальник ОВА.

Читайте також: У селі на Херсонщині внаслідок атаки дрона поранені двоє людей

Як повідомив у Фейсбуці начальник слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, десятирічний хлопчик, постраждалий унаслідок російського авіаудару по Куп’янському району, перебуває у стані середньої тяжкості.

“Обстріл почався близько десятої ранку. 37-річна жінка була вдома разом із сином - вона, на жаль, загинула на місці. Дитина в лікарні у стані середньої тяжкості”, - повідомив Болвінов.

У Харківській обласній прокуратурі уточнили, що удару було завдано не по селищу Великий Бурлук, а по селу Горяне, що межує з селищем.

Пошкоджено житлові будинки на двох вулицях.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Як повідомлялося, у Куп‘янську Харківської області 30 липня внаслідок ранкового обстрілу поранений 71-річний чоловік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-