Українські безпілотники вдарили по нафтобазі «Губкінська» в Бєлгородській області - СБУ

Українські безпілотники вдарили по нафтобазі «Губкінська» в Бєлгородській області - СБУ

Укрінформ
Українські безпілотники вразили нафтобазу «Губкінська» в Бєлгородській області.

Про це Укрінформу повідомив співрозмовник у Службі безпеки України.

«Безпілотники уразили нафтобазу «Губкінська» в Бєлгородській області. Росіяни в соцмережах повідомляли про серію вибухів та займання на території нафтобази, а також про роботу систем ППО», - повідомило джерело агентства.

У СБУ також додали, що окрім складу з КАБами на аеродромі «Морозовськ» у Ростовській області, який вразили сьогодні Сили оборони, розміщувалась ворожа ППО, авіаційна техніка. 

«Спецоперація проводилася спільно із ГУР та Силами оборони. Українські безпілотники відпрацювали на відмінно, влучивши у склад авіаційних боєприпасів. Детонація була така, що місцевим жителям не вистачило запасу лайки, щоб описати свої враження від масштабу вибухів та розквітлої «бавовни»», - повідомили в СБУ.

Читайте також: Дрони ГУР спалили склад ПММ «Атлас» у Ростовській області - джерело

Зазначається, що російська влада намагається приховати приліт по військовому об'єкту і повідомляє, що горять лише якісь складські приміщення.

Як повідомлялося, раніше Генштаб ЗСУ поінформував, що вночі 3 серпня Сили оборони завдали удару по аеродрому «Морозовськ» у Ростовській області РФ, влучили у склади з боєприпасами, де зберігалися, зокрема, і керовані авіаційні бомби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-