У Вовчанську тривають інтенсивні бої - військові

У Вовчанську тривають інтенсивні бої - військові

Укрінформ
На Харківському напрямку військові РФ основні зусилля концентрують у напрямку населених пунктів Глибоке і Вовчанськ.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" поінформував речник Оперативно-тактичного угруповання військ "Харків" Віталій Саранцев, передає Укрінформ.

«Ворог основні зусилля концентрує у напрямку населених пунктів Глибоке і Вовчанськ. Зараз найбільш інтенсивні бої тривають у Вовчанську. Тут протягом останніх днів ворог сконцентрував найбільше своїх зусиль, проводить ротацію особового складу, залучає додатковий особовий склад, тобто нарощує свій наступальний потенціал для можливих штурмових дій у майбутньому», — сказав він.

Крім того, поліпшилася оперативна обстановка в районі населеного пункту Сотницький Козачок, де ворог намагався штурмувати позиції Сил оборони. Ворог зазнав втрат і відступає, розповів Саранцев.

Читайте також: На фронті з початку доби - 76 зіткнень, ворог збільшив кількість атак на Торецькому напрямку

За його словами, ворог через Вовчанськ намагатиметься просуватися у тил українських Сил оборони, які знаходяться на Куп’янському напрямку.

Як повідомлялося, у Вовчанську противник проводить внутрішню ротацію штурмових груп, готує до штурмових дій особовий склад 4-ї добровольчої штурмової бригади. У місті тривають вуличні бої. Ворог намагається атакувати в лоб у центрі, а також просуватися флангами.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-