На Харківщині РФ використовує найманців з Єгипту - військові

На Харківщині РФ використовує найманців з Єгипту - військові

Укрінформ
Російська армія до бойових дій на Харківському напрямку залучає іноземних найманців, зокрема громадян Єгипту.

Про це повідомляє ОТУ «Харків», передає Укрінформ.

«У Вовчанську ворог активізував повітряну розвідку за допомогою БпЛА, проводить переміщення особового складу. Відмічено передачу окремих позицій противника від штурмових загонів 4-ї добровольчої штурмової бригади підрозділам 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії у північній частині міста. До ведення бойових дій противник залучає іноземних добровольців, зокрема громадян Єгипту», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що окупанти здійснили спробу атакувати позиції Сил оборони поблизу Глибокого.

«У районі населеного пункту Глибоке ворог здійснив переміщення та роззосередження особового складу по бойовим позиціям, безуспішно намагався атакувати позицій Сил оборони», – інформує ОТУ «Харків».

За даними військових, напередодні в операційній зоні ОТУ «Харків» відбулося 6 бойових зіткнень. Протягом поточної доби триває 4 бойові зіткнення в районах Глибокого та Вовчанська.

Втрати ворога (безповоротні та санітарні) за минулу добу становили 99 осіб, на цьому напрямку окупанти втратили також знищеними та пошкодженими 38 одиниць озброєння та військової техніки, зокрема 1 ББМ, танк, 11 артилерійських систем, 6 автомобілів, 3 одиниці спеціальної техніки, 16 БпЛА.

Крім того, знищено 56 укриттів особового складу ворога і пункт зберігання боєприпасів.

Читайте також: На війні загинули вісім громадян Індії, які воювали на боці Росії

Як повідомлялось, на фронті протягом минулої доби відбулися 140 бойових зіткнень, найнапруженішою ситуація залишається на Покровському напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-