Міноборони прийняло від постачальників майже 3 мільйони одиниць речей

Міноборони прийняло від постачальників майже 3 мільйони одиниць речей

Укрінформ
Міністерство оборони України прийняло від постачальників майже 3 мільйони одиниць речового майна.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба МОУ.

"У липні 2024 року Міністерство оборони України у межах діючих контрактів прийняло від постачальників товарів у кількості 2,99 млн одиниць речового майна на загальну суму 1,65 млрд грн. Постачання речового майна здійснювалось за 149 державними контрактами про закупівлю", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, водночас оборонне відомство не прийняло та повернуло постачальнику для усунення невідповідності товар у кількості понад 204 тис. одиниць за 19 контрактами на суму понад 137 млн грн. Серед них - казармені матраци, зимові штани, літні польові костюми, зимові костюми та сорочки поло.

"Міноборони постійно працює над забезпеченням військових якісним спорядженням, яке відповідає сучасним вимогам. Для цього ми збільшуємо частку українських виробників у наших контрактах: це дозволяє не тільки скоротити терміни постачання, але й підтримувати національну економіку. Прозорість і ефективність у використанні бюджетних коштів — ключові принципи нашої роботи", - зазначив заступник міністра оборони Юрій Джигир.

Читайте також: Міноборони у липні запобігло постачанню до війська понад 209 тонн неякісних продуктів

Як повідомляв Укрінформ, «Агенція оборонних закупівель» МОУ уклала угоди з вітчизняним виробником на постачання наземних дронів-камікадзе та боєприпасів на понад 3,7 мільярда гривень.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-