У Часовому Яру росіяни намагаються форсувати канал і штурмують із кількох флангів

У Часовому Яру росіяни намагаються форсувати канал і штурмують із кількох флангів

Укрінформ
Російські війська тривалий час намагаються форсувати мікрорайон Канал у місті Часів Яр на Донеччині.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" повідомив речник НГУ Руслан Музичук.

"Тривалий час противник намагається форсувати Канал, саме цю ділянку фронту, аби використати для подальшого просування. Тому що цей водний бар'єр досить ефективний для того, аби утримувати оборону. І наші гвардійці, зокрема Сили оборони, які виконують задачі в районі Часового Яру, роблять усе можливе для того, аби стримувати просування й, зокрема, не дозволяти ворогу накопичувати свої сили і просуватися саме на цій ділянці", - сказав Музичук.

Читайте також: На трасі Покровськ-Костянтинівка ситуація під контролем Сил оборони - Нацгвардія

За його словами, противник активізувався не лише в цьому районі, а й у районах Кліщіївки та Андріївки. Також активізація спроб штурмових дій противника відносно Часового Яру відмічається й по флангах міста.

"Противник подекуди намагається зайти з півночі і створити собі передумови для досягнення тактичних успіхів. Зокрема на південному сході", - додав речник НГУ.

Як повідомляв Укрінформ, по всій лінії фронту за минулу добу зафіксовано 133 бойових зіткнення, майже третина з них – на Покровському напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-