Запуск «Армії+» і воєнні плани: Зеленський провів зустрічі з урядовцями, Сирським та Умєровим

Запуск «Армії+» і воєнні плани: Зеленський провів зустрічі з урядовцями, Сирським та Умєровим

Відео
Укрінформ
Новий цифровий ресурс «Армія+» однозначно спростить повсякденні завдання для більшості командирів Сил оборони України, а згодом і для кожного воїна.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Було й кілька важливих нарад із нашими урядовцями сьогодні. Ми готуємо запуск «Армії+» – нового нашого цифрового досягнення, яке однозначно спростить повсякденні завдання для більшості командирів Сил оборони України. Згодом – і для кожного воїна. Вже скоро все ми це представимо», - повідомив він.

Також сьогодні з урядовцями Зеленський обговорив кілька напрямків нової соціальної підтримки українців, «яка дає можливості і для нового бізнесу в Україні, нових робочих місць, і щодо підтримки сімей».

Читайте також: Сили оборони у липні застосували більше дронів, ніж ворог - Зеленський

«Ми повинні пам’ятати, що вже зараз, захищаючи нашу державу, ми визначаємо, яким буде життя в Україні після цієї війни. Максимум захисту й безпеки для наших людей і якомога більше можливостей. Можливостей жити й працювати в Україні. Вже зараз це все готуємо», - підкреслив він.

Водночас Президент повідомив, що сьогодні провів розмову з Головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським щодо подальших дій на фронті.

Зеленський пообіцяв озвучити деталі згодом.

Читайте також: Від початку доби - 54 боєзіткнення, біля кордону з Сумщиною активізувалася ворожа авіація

Окрім того, Президент зауважив, що провів нараду і з міністром оборони Рустемом Умєровим щодо ракетної програми, а саме щодо її практичної реалізації.

«Це те, в чому ми стаємо сильнішими», - наголосив він.

Зеленський переконаний, що збільшення тиску на Росію означатиме наближення справедливого миру.

«Важливо й надалі знищувати ворога – саме так влучно, як наші воїни вміють, і саме так стійко, як це допомагає всій обороні нашої країни, і саме так ефективно, як дає результат. І що більше тиску буде на Росію – на агресора, який приніс війну в Україну, то ближчим буде мир. Справедливий мир через справедливу силу», - сказав Президент.

Також він висловив вдячність українським захисникам і захисницям.

«Вдячність усім нашим воїнам, кожному бойовому підрозділу за хоробрість. Справді сильним, усім, хто дійсно служить Україні», - зазначив Зеленський, зауваживши, що особливо це стосується військ на лінії фронту - на Покровському напрямку, Торецькому, Лиманському, на Харківщині, «і всюди, де триває наш захист від наступальних операцій окупанта».

«Важливо й надалі знищувати ворога – саме так влучно, як наші воїни вміють, і саме так стійко, як це допомагає всій обороні нашої країни, і саме так ефективно, як дає результат», - наголосив глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 16:00 середи, 7 серпня, на фронті відбулося 54 бойових зіткнення.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-