Бійці ГУР здійснили рейд на Кінбурнську косу - ліквідували 30 загарбників та техніку

Бійці ГУР здійснили рейд на Кінбурнську косу - ліквідували 30 загарбників та техніку

Відео
Укрінформ
Спецпризначенці ГУР МОУ 9 серпня під час рейду на окуповану росіянами Кінбурнську косу ліквідували близько 30 загарбників та їхню броньовану техніку та встановили бойовий прапор Воєнної розвідки на одній з позицій ворога.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

«9 серпня 2024 року в результаті рейду на окуповану росіянами Кінбурнську косу було знищено шість одиниць броньованої техніки ворога та ліквідовано близько трьох десятків загарбників», - ідеться в повідомленні.

Як зауважили в ГУР МОУ, десантну операцію здійснили підрозділи «Химера», «Стугна», Paragon, «Сибірський батальйон», «Терор» у складі спецпідрозділу Тимура ГУР МО України за підтримки Військово-морських сил ЗСУ та у взаємодії з іншими складовими Сил безпеки й оборони держави.

Під час місії на Кінбурнській косі спецпризначенці атакували укріплення росіян на їхніх позиціях «Кінбурнська фортеця», «Морський вокзал» та «Пам’ятник Суворова».

Читайте також: На Запорізькому напрямку розвідники знищили чотири автомобілі та квадроцикл росіян

Повідомляється також, що біля останнього воїни ГУР встановили бойовий прапор Воєнної розвідки України.

«Кінбурнська коса буде вільною, як і всі інші тимчасово окуповані території України», - заявили в ГУР.

Як повідомляв Укрінформ, на Тендрівській косі у північній частині Чорного моря спецпризначенці підрозділу активних дій «Артан» та Морського центру ГУР МОУ 6 серпня знищили техніку, особовий склад і фортифікації загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-