Україна доводить, що дійсно вміє повертати справедливість - Зеленський

Україна доводить, що дійсно вміє повертати справедливість - Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна доводить, що дійсно вміє повертати справедливість.

Про це йдеться у відеозверненні, оприлюдненому у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Відзначу за цей тиждень усіх наших воїнів – бойові бригади, які дійсно результативно захищають нашу державу, знищують окупанта. Увесь фронт ми не залишаємо без уваги. Кожен напрямок, всі точки бойових зіткнень. Сумщина, Харківщина, всі напрямки на Донеччині, зокрема найбільш жорсткі – Покровський, Торецький, Краматорський, – і південь нашої держави. Всюди є за що подякувати українським воїнам», - наголосив Зеленський.

Відео: ОП

Він особливо відзначив 47-му, 110-ту окремі механізовані бригади на Покровському напрямку.

«Молодці, хлопці! Ще – 1-й окремий штурмовий батальйон, 35-та окрема бригада морської піхоти, 54-та окрема механізована бригада, 57-ма і 59-та окремі мотопіхотні, 77-ма окрема аеромобільна та 100-та окрема механізована бригади. Дякую всім вам! Також – спеціальний підрозділ ГУР за дії на Південному напрямку», - підкреслив Президент.

Він повідомив, що сьогодні кілька разів уже доповідав головнокомандувач Олександр Сирський – щодо фронту та українських дій і витисканню війни на територію агресора.

Читайте також: Зеленський подякував воїнам за поповнення обмінного фонду: Минулі три доби - особливо результативні

«Дякую кожному нашому підрозділу Сил оборони, які це забезпечують. Україна доводить, що дійсно вміє повертати справедливість та гарантує саме такий тиск, який потрібен, – тиск на агресора», - підкреслив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, на фронті від початку доби відбулися 72 бойових зіткнення, найактивніше російські війська атакують на Покровському напрямку та б’ють з авіації по прикордонню Сумської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-