Активізації РФ у районі Енергодара наразі не спостерігається - військові

Активізації РФ у районі Енергодара наразі не спостерігається - військові

Укрінформ
У оперативному угрупованні військ "Таврія" наразі не бачать активізації росіян у районі Енергодара.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" поінформував речник оперативного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій, відповідаючи на питання щодо пожежі на ЗАЕС, і чи бачить він, можливо, якусь активізацію РФ у районі Енергодара, передає кореспондент Укрінформу.

"Активізації там не видно у тому сенсі, щоб там був, готувався якийсь наступ. Вороже угруповання залишається сталим або, як ми бачимо в останні дні, навіть частково зменшується у нашій операційній зоні", - сказав Лиховій.

Він поінформував, що навколо ЗАЕС росіяни облаштували багато фортифікацій.

"Очевидно, що вони припускають, що можуть там відбуватися якісь дії, можливо, з нашого боку. Чи щось у них там (інше - ред.) на умі - не знаю. Однак ця атомна станція фактично стала заручником цієї агресивної політики РФ, коли не знаєш, що у них в голові, до чого вони вдадуться наступного разу. Що стосується ЗАЕС, то вона фактично перетворена ворогом на військовий об'єкт", - зазначив речник.

Читайте також: Прорив у Курській області дозволив Україні перехопити ініціативу на одній із ділянок фронту - ISW

Як повідомлялося, росіяни з незрозумілою метою влаштували пожежу в градирні на території захопленої ними Запорізької АЕС.

Уранці 12 серпня Дніпропетровська ОВА повідомила, що пожежа на ЗАЕС припинилась.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-