Авіація РФ найбільш активна на Покровському та Торецькому напрямках, ворог застосовує КАБи

Авіація РФ найбільш активна на Покровському та Торецькому напрямках, ворог застосовує КАБи

Укрінформ
Російська авіація найбільш активна на Покровському та Торецькому напрямках Донеччини.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" повідомив речник НГУ Руслан Музичук.

"Досить велика активність авіації саме на Покровському та Торецькому напрямках, де противник застосовує КАБи", - сказав Музичук.

Окрім цього, на цих напрямках противник завдає артилерійських ударів, додав речник НГУ.

За його словами, ворог, зокрема, застосовує тактику піхотних штурмів, найбільше штурмових дій зафіксовано в районах Гордіївки та Желанного.

"У цілому наші підрозділи у складі Сил оборони свої позиції утримали. Щодо знищення живої сили і техніки противника, то знищено один БПЛа, який проводив розвідку оперативно-тактичного рівня, два автомобілі, а решта - це втрати піхоти противника, яка намагалася здійснювати штурми", - зауважив Музичук.

Читайте також: Російські полонені з Курської області просять обміняти їх на азовців

Він зазначив, що на деяких напрямках відбувається переміщення ворожого особового складу.

"Що стосується озброєння і військової техніки ворога, то за останні три місяці кількість знищених автомобільної, бронетехніки противника, артилерійських систем значно зросла. На це може бути дві основні причини: перша - зросла інтенсивність бойових дій, друга - наші військовослужбовці стали більш точно завдавати ударів, більш ефективно застосовувати дрони", - підсумував Музичук.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська за минулу добу, 12 серпня, вбили чотирьох жителів Донецької області, ще чотирьом завдали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-