Зеленський: Окрема увага - Курській області та захисту наших прикордонних громад поруч

Зеленський: Окрема увага - Курській області та захисту наших прикордонних громад поруч

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголосив, що чим більше російської військової присутності буде знищено у прикордонні, тим ближчим буде мир і справжня безпека.

Про це глава держави сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

За його словами, зараз під увагою кожен напрямок захисту країни.

Відео: ОП

«Донеччина – Покровський, Торецький, Краматорський. Харківщина. Південь. Окрема увага – Курській області, а отже, захисту всіх наших прикордонних громад поруч. Чим більше російської військової присутності буде знищено в прикордонні, тим ближче буде мир для нашої держави і справжня безпека. Російська держава повинна відповідати за те, що вона наробила. І вона відповідає», - сказав Президент.

Він підкреслив, що всім потрібно діяти так само обʼєднано та ефективно, як у перші тижні й місяці цієї війни, коли Україна перехопила ініціативу та почала повертати ситуацію в інтересах нашої держави.

Читайте також: Зеленський: У Курській області вже сотні російських військових здалися в полон

«Зараз ми зробили так само: ми знов довели, що в будь-якій ситуації ми, українці, здатні досягати своїх завдань – здатні захищати свої інтереси та свою незалежність. І ми маємо на сто відсотків використати наші досягнення. Так і буде», - переконаний Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський 12 серпня заявив, що Сили оборони проводять наступальну операцію на території Курської області. Наразі ЗСУ контролюють близько 1000 квадратних кілометрів території РФ.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-